Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Off από UEFA; Και από play off!


Για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό 
χτυπάει η «καμπάνα» της Super League, όπου αν η UEFA δεν αδειοδοτήσει τις δύο ΠΑΕ, τότε και η Λίγκα θα τις πετάξει εκτός play off...
Το θέμα της αδειοδότησης των δύο ελληνικών ομάδων από την UEFA θα εξεταστεί στις 31 Μαρτίου. Η Σούπερ Λίγκα επικοινώνησε με την ΕΠΟ και συμφώνησαν να συζητηθεί το δικαίωμα συμμετοχής των δύο ομάδων στα play off σε περίπτωση που εισπράξουν αρνητική απάντηση από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA .

Η ΕΠΟ έχει ξεκαθαρίσει από την πλευρά της πως αυτό είναι καθαρά εσωτερικό θέμα της διοργανώτριας αρχής, δηλαδή της Λίγκας. Η Σούπερ Λίγκα από την πλευρά της έχει ενημερώσει πως δεν πρόκειται να προβεί σε καμία συζήτηση αν δεν υπάρξει τελεσίδικη απόφαση από την UEFA, και αν δεν υπάρχει η σχετική ενημέρωση στην ΕΠΟ.

Αν κάποια από τις δύο ΠΑΕ ή και οι δύο που έχουν κερδίσει την συμμετοχή τους στα play off δεν πάρουν την αδειοδότηση της UEFA, δηλαδή να μην τους επιτραπεί η συμμετοχή στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τότε η Σούπερ Λίγκα θα συνεδριάσει και εκτός απροόπτου θα αποφασίσει να τις αποκλείσει από την διαδικασία των play off, δίνοντας τη θέση τους κατά πάσα πιθανότητα στις αμέσως επόμενες ομάδες της τελικής βαθμολογίας του πρωταθλήματος.
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.