Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Oι Άγιοι Θεόδωροι θα πρωταγωνιστήσουν στις επόμενες εκλογές.

Με δικό τους υποψήφιο

φαίνεται να κατεβαίνει σύσσωμη η πόλη των Αγίων Θεοδώρων ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις.
Η αδιαφορία του Κ.Λογοθέτη να σηκώσει έστω και μια πέτρα στην συγκεκριμένη πόλη έδωσε την αφορμή σε πολλούς να ονειρεύονται έναν δικό τους Δήμαρχο.
Ο ρόλος του Μίτε...

σημαντικός και θα αποτελέσει σημείο κλειδί για τις επόμενες εκλογές, όπως και ο ρόλος του Στάμου. Μπορεί να ανήκουν σε δύο διαφορετικές παρατάξεις, όμως από ότι φαίνεται υπάρχει κοινός στόχος και για τους δύο. 
Επίσης η Κυρά Βρύση, το Καλαμάκι και τα Ίσθμια από πληροφορίες μας συστρατεύονται με τους Αγίους Θεοδώρους με υποψήφιο κοινής αποδοχής.
Όσο για τους παλιούς υποψήφιους φαίνεται να έχουν καταλάβει το πρόβλημα και προσπαθούν να μπουν σφήνα στους Αγίους Θεοδώρους βάζοντας όσο πιο πολλούς συμβούλους από τις περιοχές αυτές.
Οι επόμενες εκλογές θα έχουν τοπικιστικό χαρακτήρα. Ο καθένας θα θέλει τον δικό του Δήμαρχο για να προσφέρει στην πόλη του.
Όμως εδώ υπάρχει μια παραπληροφόρηση.
Ο Λογοθέτης ο οποίος ανήκει στο πασοκ, μην το ξεχνάμε, είναι από την Περαχώρα. Στην οποία όσα και αν έταξε τα πήρε πίσω. Στο Λουτράκι το ίδιο, όπως και σε όλες τις άλλες περιοχές του ενιαίου Δήμου μας.
Και βέβαια δεν θα μπορούσαν να αποφύγουν την κατάσταση και Άγιοι Θεόδωροι. Οι οποίοι παρόλα αυτά με δικό τους αντιδήμαρχο τον γνωστό Μίτε κατάφεραν έστω και μηδαμινά και κάνουν και κάτι στην πόλη. Γνωρίζετε την θέλω να πω.
Και αλήθεια τι θα έπρεπε να πει και η Περαχώρα που είχε δικό της Δήμαρχο αλλά τελικά δεν έγινε τίποτα απολύτως εκεί;
Η ανικανότητα κάποιου δεν θα πρέπει να σηματοδοτεί την εικόνα της πολιτικής μας κατάστασης στον Δήμο. Και είναι κρίμα να διαιρούμαστε σε περιοχές, ευνοημένες και μη.
Όλοι θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να επιλέξουμε αυτή την φορά τον σωστό Δήμαρχο, αυτός που θα αναβαθμίσει όλον τον ενιαίο Δήμο χωρίς να κοιτά τοπικιστικά και ψηφοθηρικά.
Γιατί όταν γινόμαστε πιόνια σε παιχνίδι κάποιου που κοιτά μόνο τελικά το ατομικό του συμφέρον την πατάμε μόνο εμείς.
Η ιστορία το έχει δείξει πολλές φορές.
Αρκεί αυτή την φορά όμως να είμαστε ποιο υποψιασμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.