Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...Ο Σωτήρας μας!!!

Ρε να πάρει η ευχή, 
τελικά πόσο «σαλταρισμένοι» είναι οι πολιτικοί αυτής της χώρας, μήπως ξέρει κανείς να μας πει μπας και βγάλουμε άκρη; Στο τέλος, τα κόμματα θα είναι περισσότερα από τους ψηφοφόρους, θα….. ψηφίζονται μεταξύ τους.
Ναι, καλά καταλάβατε, έρχεται ΝΕΟ κόμμα σύντομα, και ΠΟΙΟΣ θα είναι ο αρχηγός παρακαλώ;


Ποιος άλλος, ο τέως πρωθυπουργός, ο
Γιώργος Παπανδρέου.
Τι στην ευχή, η χώρα μας κοντά σε όλα τα άλλα, αντέχει ακόμα ένα κόμμα… Δώσε και εμένα μπάρμπα, τώρα που είναι..........τζάμπα!
 Απολαύστε την είδηση.
«Στις 24 Οκτωβρίου ανακοινώνει «κόμμα» ο Γιώργος Παπανδρέου
Στο Ηράκλειο θα ανακοινωθεί όπως φαίνεται το νέο πολιτικό μόρφωμα του Γιώργου Παπανδρέου αρχικά υπό τη μορφή μίας «προοδευτικής συμμαχίας» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που έστειλε το γραφείο τύπου του πρώην πρωθυπουργού.
«Παράλληλα, σκοπός της Έκθεσης είναι να αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη ενός δημιουργικού διαλόγου, που θα συμβάλλει στην οικοδόμηση μιας οραματικής, αλλά συνάμα ρεαλιστικής και αποτελεσματικής πρότασης για τη συγκρότηση μιας προοδευτικής συμμαχίας πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που συνεχίζουν να αγωνιούν για το μέλλον της Δημοκρατίας και του Σοσιαλισμού».
Στην Κρήτη ο πρώην πρωθυπουργός θα βρεθεί για τη συνέχεια της έκθεσης που είχε ξεκινήσει στο Ζάππειο με υλικό από τη ζωή του Ανδρέα Παπανδρέου. Η ανακοίνωση συνεχίζει αναφέροντας «Προοδευτικών δυνάμεων, που κατανοούν ότι οι ίδιες οφείλουν να αποτελέσουν την Αλλαγή που οραματίζονται και αναζητούν την ανατροπή των πελατειακών αντιλήψεων, νοοτροπιών και συμπεριφορών που συνεχίζουν να κρατούν σε ομηρία τη χώρα και τον Ελληνικό λαό» ενώ αναμένεται να πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.»
Έρχεται Συνέλληνες ξανά ο Γιώργος, «που μας αγαπούσε μια φορά» και έλυσε τα προβλήματα της χώρας επί πρωθυπουργίας του με τα «λεφτά που υπήρχαν», πριν την παραδώσει στον συμμαθητή του για να την αποτελειώσει μαζί με τα παλικάρια του ΠΑΣΟΚ, και των λοιπών «μεταρρυθμιστικών» δυνάμεων.
Ο «προφέσορας» επέστρεψε στα «πάτρια» εδάφη και ετοιμάζει τι; ΚΟΜΜΑ. Σε πολλά άρθρα μου έχω εκφράσει την απορία ΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ όπως εκείνοι, αλλά πέρα του ότι κάποια κομματο dogs παρεξηγήθηκαν, απάντηση δεν πήρα.
Έρχεται η…. «προοδευτική συμμαχία πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων (άνω των 70 ετών) που συνεχίζουν λέει να.. αγωνιούν (αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι δηλαδή) για το μέλλον της δημοκρατίας (έτσι που την κατάντησαν) και του… σοσιαλισμού». Καλά, για το τελευταίο σχόλιο ΟΥΔΕΝ. Και τι ακριβώς «οραματίζονται» οι δυνάμεις αυτές (που για να ακριβολογήσουμε τις ψάχνει ακόμα); ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ πελατειακών αντιλήψεων, με αποκορύφωμα των… «οραμάτων» να μας ελευθερώσουν από την «ομηρία» στην οποία ουσιαστικά εκείνες μας έβαλαν;
ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ Η ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ;
Πήξαμε στα «απελευθερωτικά» κόμματα, και βαρεθήκαμε να μας ελευθερώνουν συνέχεια οι νεοσωτήρες τους.
Ποτάμια, ελιές (θρούμπες και ξιδάτες), κάμποι βουνά και λαγκάδια, και άλλα πολλά, συνθέτουν ένα κομματικό «βουκολικό» τοπίο, να μασάς κουκιά και να το φτύνεις. Στις 24 Οκτωμβρη λοιπόν ανακοινώνει το «κόμμα» του (έτσι λένε), και στις 28, τέσσερις μέρες μετά, μια και είναι η επέτειος του ΟΧΙ, καιρός είναι να στείλουμε εμείς το δικό μας μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ .
Βασίλης Τσούγκαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.