Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

8 ολόκληρα εκατομύρια ευρώ έφτασαν τα ανύσπρακτα στον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων


Με βάσει την μελέτη ορκωτών λογιστών στον Δήμο Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων το ποσό από τα..
ανύσπρακτα έχει φτάσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ.
Τα ανύσπρακτα για όσους δεν ξέρουν είναι αυτά που χρωστάνε στον Δήμο και προέρχεται κυρίως από τα δημοτικά τέλη και διάφορα άλλα. Στο παραπάνω ποσό δεν συμπεριλαμβάνεται το καζίνο γιατί από ότι ξέρουμε μέχρι στιγμής πληρώνει κανονικά.
Άρα ουσιαστικά δεν πληρώνει κανένας από τους επαγγελματίες εκτός λίγων εξαιρέσεων.Και να σημειώσουμε ότι τα δημοτικά τέλη από το 2% έχει πέσει στο 0,5% αλλά και πάλι βλέπουμε με τέτοιο χρέος πως ούτε και με την μειώση συγκινήθηκαν να πληρώσουν.
Τώρα γιατί συμβαίνει αυτό δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε, αυτό θα πρέπει να μας το πουν οι Προέδροι των επαγγελματιών και των ξενοδόχων που μόνο παράπονα έχουν τελικά αλλά το χέρι στην τσέπη δεν το βάζουν.
Και φυσικά να απαντήσει και ο Δήμος που δεν κινεί την διαδικασία της είσπραξης των οφειλών.
Είπαμε πολιτικό κόστος, αλλά εδώ μιλάμε για την βιωσιμότητα του Δήμου δεν μιλάμε για πιθανά έργα που όπως το πάνε θα αργήσουμε να δούμε.

2 σχόλια:

  1. Σωστή η παρατήρηση. Πρέπει να ανακοινωθούν στο τέλος του ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ οσων επαγγελματιων εχουν οφειλη αλλά και το ύψος αυτής. Πρέπει να μπεί ένα τέλος σε αυτό.
    Φταίει ο Δήμος που ζητάει τα νόμιμα ή φταίει ο επαγγελματίας; Που απο την έναρξη της δουλειά τους γνωρίζει τις υποχρεώσεις του.
    Και είμαι σίγουρος ότι δεν είναι βεβαιωμένα χρέη της τελευταίας χρονιάς!!! Είμαι πολύ σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζουμε από πότε έχει προκύψει.Σίγουρα κανένας δήμαρχος μέχρι τώρα δεν έχει αναλάβει το πολιτικό κόστος της είσπραξής τους. Με αποτέλεσμα να αυξάνονται ραγδαία τα ανύσπρακτα γιατί επικρατεί στην πιάτσα ότι και αυτοί που πληρώνουν είναι τελικά κορόϊδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.