Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΡΑΛΙΑ Νο2


Φτάσαμε κοντά στην αντίστροφη μέτρηση για το Καλοκαίρι και όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής πάντα καταλαβαίνουμε...
ότι η παραλία του Λουτρακίου δουλεύει μόνο τα Σαββατοκύριακα. Και αυτό χάρη στους Αθηναίους που προτιμούν σαν κοντινό προορισμό το Λουτράκι με την κρίση που υπάρχει.
Τώρα αν αφήνουν λεφτά αυτό είναι άλλο θέμα.Για τα μαγαζιά μιλάμε που είναι γεμάτα αυτές τις μέρες. Για τις καθημερινές όμως τι γίνεται;
Γιατί με το να κάνεις μόνο βόλτα στην παραλία χωρίς να κάθεσαι να πιείς έστω και ένα καφέ για εμένα δεν είναι έξοδος.Και  αν δεν στηρίξουμε τα μαγαζιά σπάμε την αλυσίδα και πέρνει μπάλλα όλους μας χωρίς να το καταλαβαίνουμε.Δεν κάνουμε ποιό πλούσιους αυτούς καταλαβετέ το.
Δεν είναι το Λουτράκι μόνο για αναψυχή των ηλικιωμένων αυτό έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια ασυνάρτητα πως κάποιοι δεν θέλουν να το πιστέψουν ακόμα.
Αναπολώντας το παρελθόν θυμάμαι πως από αρχές Ιουλίου το Λουτράκι βούλιαζε από κόσμο.Χρυσές εποχές τότε τελικά και δεν ξέρουμε αν τις ξαναζήσουμε και πάλι.
Και γκρινιάζουμε για το παρεμπόριο, για την δημοτική αρχή και τις φετινές εκδηλώσεις της, για τα μαγαζιά και τις ομπρέλες τους και τελικά το πρόβλημα είναι αλλού.
Κατάφεραν τελικά οι Ευρωπαίοι να κάνουν σαν τα μούτρα τους τον Έλληνα με όλα αυτά που του έχουν φορτώσει και να διασκεδάζει μόνο 2 φορές το πολύ την εβδομάδα.
Μην περιμένουμε αλλαγές με αυτή την κυβέρνηση και ίσως και με καμιά άλλη. Εμείς θα λύσουμε το πρόβλημα με την αντίδρασή μας σε όλους τους τομείς.
Αρχίζοντας από τον τόπο μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.