Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Επιστολή Ποσειδών Λουτρακίου



Π Ρ Ο Σ

           Την Ο.Χ.Ε.
           Γ΄ Σεπτεμβρίου 56
           10433  ΑΘΗΝΑ
           ΦΑΞ: 2108225776

                        Κύριε Πρόεδρε,
                        Με μεγάλη μας τιμή παραλάβαμε την Πέμπτη 25-08-2011 την επίσημη επιστολή σας που μας καλείτε να συμπληρώσουμε την κενωθείσα θέση της ομάδας ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ στην Α1 Εθνική Κατηγορία σύμφωνα με την Γενική Προκήρυξη Πρωταθλημάτων περιόδου 2011-2012 ....



Στην έκτακτη συνεδρίαση του το ΔΣ διαπίστωσε ότι με τα μέχρι σήμερα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου μας αδυνατούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις που θα προκύψουν από την συμμετοχή της ομάδας μας στην ανώτερη κατηγορία του αθλήματος.
Παρ’ όλα αυτά και επειδή το χρονικό διάστημα για την λήψη της απόφασής μας είναι δεσμευτικά πολύ μικρό ούτως ώστε να κινηθούμε προς εξεύρεση οικονομικών χορηγών σας παρακαλούμε να μας δώσετε μια νέα προθεσμία ολίγων ημερών εως δηλαδή την Παρασκευή 02-09-2011 για να σας απαντήσουμε οριστικά για την συμμετοχή της ομάδας μας στην κορυφαία διοργάνωση.
Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα πού προκύπτει στην κλήρωση και στην όλη διαδικασία του Πρωταθλήματος αλλά πρέπει να σκεφτείτε και εσείς , ότι για εμάς δεν είναι μια απόφαση πού μπορεί να κριθεί χωρίς την συμμετοχή των χορηγών μας - ιδιαίτερα αυτήν την δύσκολη οικονομικά περίοδο που περνά η κοινωνία και η χώρα μας – και χρειάζονται λίγο χρόνο για να αποφασίσουν .



                                                      Με τιμή
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




      Βλάσσης Φίλης                                                                                    Χαρ. Γεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.