Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ένα επίδομα που θα γίνει σήριαλ στον Δήμο Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

Άσχημη η αντιμετώπιση των υπαλλήλων του,ο κύριος Δήμαρχος.

Ας δούμε λοιπόν την συμβαίνει και με βάση αυτά που μας ενημέρωσε αναγνώστης του NewLoutraki και προέρχονται από την οδό Ιάσωνος...
Ένα επίδομα των δημοτικών υπαλλήλων έχει κερδηθεί στο Δικαστήριο και θα πρέπει ο κύριος Λογοθέτης να δώσει αυτά τα λεφτά και μάλιστα αναδρομικά για να είναι συνεπής και με τον νόμο αλλά και με τους υπαλλήλους του.
Ο Δήμαρχος όμως "φρενάρει" την υπόθεση και τους απειλεί πως θα πάει στο Εφετείο, κάτι που πάει να πει πως θα πάρει πίστωση χρόνου για να δώσει αυτά τα λεφτά.
Το θέμα όμως είναι ότι τα λεφτά αυτά θα τριπλασιαστούν αν θα κάνει αυτή την κίνηση λόγω τόκων και αναδρομικών, γιατί την υπόθεση θα την κερδίσουν έτσι και αλλιώς οι υπάλληλοι.
Του πρότειναν λοιπόν να κρατήσει ο Δήμος κάποιο ποσοστό από αυτά τα χρήματα και να τους δώσει τα υπόλοιπα σαν καλύτερη λύση και για αυτούς για να μην περιμένουν τόσο καιρό αλλά και για να μην επιβαρυνθεί και ο Δήμος.
Παρόλο αυτή την κίνηση των υπαλλήλων ο Δήμαρχος αρνείται να απαντήσει ακόμα και τους έχει όλους στην αναμονή τόσο καιρό.
Το επίδομα αυτό είναι απόλυτο νόμιμο όπως μας είπαν και η λύση του Εφετείου μπορεί να παρακαμθεί γιατί δεν το αναφέρει και ο αντίστοιχος νόμος.

Η γνώμη μας είναι πως μετά από όλες αυτές τις περικοπές που έχουν γίνει στους Δημόσιους υπάλληλους θα πρέπει ο κάθε Δήμαρχος να είναι πιο ελαστικός με κάτι τέτοιες περιπτώσεις και να δείχνει περισσότερη ανθρωπιά.
Ελπίζουμε τις τελευταίες μέρες του 2011 να δείξει το καλό του πρόσωπο απεναντί τους, γιατί και αυτοί υπάλληλοι είναι, όπως και τόσοι άλλοι ιδιωτικοί που κρέμονται από τις αποφάσεις των εργοδοτών τους.
Κύριε Δήμαρχε θα παρακολουθούμε το θέμα και θα αναρτήσουμε οποιαδήποτε εξέλιξη με το θέμα αυτό.


1 σχόλιο:

  1. Kαλά άμα περιμένουν λεφτά οι υπάλληλοι από τον Λόγο θα τους πιάσει το Πάσχα, έχει τάξει λεφτά ο άνθρωπος άστα και βράστα,έχουμε μπλέξει άγρια και δεν περνάει και ο καιρός για τις εκλογές,ρε γμτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.