Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ


… και η ιστορία επαναλαμβάνεται …

η ιδεολογία των πολιτικών για τα κόμματα που υπηρετούν και πασχίζουν να σε πείσουν να τους ψηφίσεις πέφτουν με το λάβαρο στα χέρια μέσα σε μια  νύχτα . Και ύστερα περιμένει ο έλληνας πολίτης να τον προστατεύσουν και να του πουν την αλήθεια ....
για όλα όσα συμβαίνουν γύρω του, να τον κοιτάξουν στα μάτια και να του πουν ακολουθούμε αυτόν τον δρόμο διότι αυτός θα μας βγάλει στο ξέφωτο …

Αλοίμονό μας αν συνεχίζουμε να περιμένουμε να μας οδηγήσουν οι πολιτικάντηδες της συμφοράς που όλο λογίδρια και φανφαρολογίες είναι όταν βρεθούν μπροστά σε τηλεοπτική κάμερα προκειμένου να βγάλουν επεισοδιακό λόγο και να μαγέψουν το κοινό τους .

Διότι η αλήθεια είναι ότι όλοι τους δίνουν παράσταση. Και στο διαφημιστικό διάλλειμα απλώς φτιάχνουν την ...
γραβάτα τους  πίνουν ένα ποτήρι νερό για να συνεχίσουν την διάσωση του πολιτικού τους προφίλ για να μην χάσουν καμία ψήφο ….Ας θυμηθούμε από το παρελθόν πόσοι ιδεολόγοι μπροστάρηδες άλλαξαν σε μια νύχτα τα πιστεύω τους την εμπιστοσύνη τους σε ένα κόμμα που μέχρι εκείνη την ώρα θα έφερνε την σωτηρία και προσπαθούσαν να μας πείσουν γι αυτό….

Και μετά σε κλάσματα δευτερολέπτου έκαναν μια στροφή 360 μοιρών διότι πολύ απλά η καρέκλα στο δίπλα κόμμα ήταν πιο σταθερή πιο λαμπερή ή και πιο αποδοτική για τους ίδιους. Αυτοί είναι οι πολιτικοί , μπορεί και να σε τρελάνουν αν τους δείξεις εμπιστοσύνη και αν τολμήσεις να πιστέψεις αυτό που σου φωνάζουν κοιτώντας σε στα μάτια διότι δεν ντρέπονται να σε κοιτάξουν στα μάτια κι ας ξέρουν  πόσο σε κοροϊδεύουν εκείνη την ώρα.

Αλλά ας ελπίσουμε ότι ο έλληνας θα αλλάξει σκέψη μετά από όλα αυτά που του συμβαίνουν και θα πάρει το δρόμο μόνος του για το ξέφωτο χωρίς δεκανίκια και ανίδεους μπροστάρηδες που μπορεί αν τους αφήσεις να σε οδηγήσουν στον γκρεμό χωρίς καμία ενοχή.

Αλλά προφανώς αυτό για το οποίο όλοι τους ενδιαφέρονται είναι μόνο η καρέκλα . Την ώρα που η Ελλάδα δίνει την μεγαλύτερή της μάχη εκείνοι προσπαθούν να βρουν την πιο σίγουρη καρέκλα …γιατί η ιδεολογία είναι αδίστακτη  « ρε γαμώτο ….»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.