Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Έτσι μένει ο Φερέιρα


Ο 66χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους πράσινους με τα όσα γίνονται στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, όμως υπάρχουν ακόμη ελπίδες να αλλάξει την απόφασή του...
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, όπως είναι γνωστό, όμως δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση. Όπως τονίζει στο περιβάλλον του, αν μπορέσουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού να του εξασφαλίσουν κάποιες προϋποθέσεις, τότε ο Πορτογάλος τεχνικός υπάρχει μεγάλη περίπτωση να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η πρώτη προϋπόθεση είναι να δει φως στην Γενική Συνέλευση του συλλόγου στις 8 Μαΐου. Αν δηλαδή προκύψει νέο διοικητικό σχήμα που να δείχνει ότι η ΠΑΕ θα ανακάμψει και θα είναι και πάλι ισχυρή, ενώ θα τηρεί τις υποσχέσεις της στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, τότε θα έχει γίνει ένα μεγάλο βήμα.

Η άλλη προϋπόθεση είναι να πάρει από το νέο ΔΣ που θα σχηματιστεί τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι το πλάνο που θα φτιάξουν μαζί θα τηρηθεί στο ακέραιο, και με λίγες κινήσεις θα μπορέσει να «χτίσει» τον Παναθηναϊκό της επόμενης χρονιάς.

Δηλαδή, με μεταγραφικές κινήσεις τύπου Ζέκα και Κουίνσι να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, με την διοίκηση από την πλευρά της να τηρεί τις δύο αυτές προϋποθέσεις. Έτσι, ο Φερέιρα θα πειστεί αν παραμείνει στην Παιανία. 
Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.