Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Αλαφούζος: «Ανακοινώσεις την Πέμπτη»


Το πλάνο που έχει εκπονήσει για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό είναι έτοιμος να βάλει σε εφαρμογή ο Γιάννης Αλαφουζος, άμα τη επιστροφή του από το εξωτερικό...

Ο Έλληνας επιχειρηματίας, ο οποίος βρισκόταν εκτός Ελλάδας τις τελευταίες ημέρες για προσωπικές του υποθέσεις, μόλις επιστρέψει στη βάση του αναμένεται να συναντηθεί με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου να του παρουσιάσει το πλάνο του και να πάρει το 54,7% της ΠΑΕ από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου.

Άλλωστε οι δύο πλευρές είχαν και τηλεφωνική επικοινωνία, με τον Αλαφούζο να κάνει μία πρώτη κουβέντα με τον Τζίγκερ, για το ενδεχόμενο να πάρει στα χέρια του τις μετοχές του.

Επιπροσθέτως, φέρεται να έχει μιλήσει και με τον πρώην πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα.

Εν συνεχεία ο Έλληνας επιχειρηματίας θα έρθει σε επικοινωνία με τον Ανδρέα Βγενόπουλο και με άλλους μετόχους, καθώς και με τους ενδιαφερόμενους επιχειρηματίες, που έχει συγκεντρώσει το προηγούμενο διάστημα για να μπουν στην ΠΑΕ.

Ο Αλαφούζος ευελπιστεί να έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις και από την ερχόμενη Πέμπτη να μπορεί να προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει διαρκή επικοινωνία με τον κόσμο της ομάδας μέσω του λογαριασμού του στο twitter, όπου πολύ συχνά ενημερώνει για τις προσπάθειές του να βρεθεί βιώσιμη λύση για τον Παναθηναϊκό.

«Ελπίζω από την επόμενη Πέμπτη να μπορώ να προβώ σε ανακοινώσεις» δήλωσε σχετικά ενώ σε έναν άλλο φίλο της ομάδας είπε: «Λυπάμαι όπως μπορούμε να καταλάβουμε όλοι μερικά πράγματα λέγονται και δεν γίνονται και άλλα γίνονται και δεν λέγονται. Λίγη υπομονή».

Όσο για το αν υπάρχουν ελπίδες θετικής έκβασης, όπως τον ρώτησε ένας τρίτος φίλος του «τριφυλλιού», του απάντησε: «Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Και λίγη λίγη τύχη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.