Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Έ..όχι και καλύτερος πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου

Είμαστε για γέλια και για κλάματα....
Με αυτά που ακούμε τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές. Και ειδικά όταν παρομοιάζουν και τον Τσίπρα με αυτόν.
Και αναρωτιόμαστε γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ανδρέας ήταν τόσο καλός Πρωθυπουργός ; Γιατί από το 1981 που μπήκε το ΠΑΣΟΚ στην ζωή μας...
τα έχουμε δει όλα.
Θυμάστε τις γνωστές " κλαδικές "; Θυμάστε πόσος κόσμος και κοσμάκης μπήκε και από τα παράθυρα στο δημόσιο απλά μπαίνοντας στην λίστα του ΠΑΣΟΚ;
Θυμάστε πόσα έργα έγιναν, τα πακέτα ΝΤΕΛΟΡ και τις μαιμού εταιρίες στην Βόρεια Ελλάδα;

Ζήσαμε για όλα αυτά τα χρόνια σαν " βασιλιάδες " όπως κάποιος Πάγκαλος είπε και κανένας δεν μπορεί να το αναιρέσει αυτό.

Και αν βάλεις και τα πόσα φάγανε κάτι, Λαλιώτιδες, Σημίτιδες, Τσοχατζόπουλοι και τόσοι άλλοι τότε θα έλεγε κανείς ότι ζούσαμε στον παράδεισο.

Με λεφτά δανεικά όμως που τώρα καλούμαστε εμείς να τα επιστρέψουμε. Δηλαδή η γενιά μας και ίσως και η γενιά των παιδιών και εγγονιών μας.

Και κανένας από αυτούς δεν θα πληρώσει το μάρμαρο γιατί απλά αυτοί θα την γλιτώσουν όπως τόσες και τόσες φορές.

Και τώρα καλούμαστε να πάμε για δεύτερη φορά να ψηφίσουμε και να επιλέξουμε έναν ιδανικό σωτήρα του τόπου. Σαμαράς ή Τσίπρας μου είναι εντελώς αδιάφοροι. Καρεκλοκένταυροι που ο ένας το έχει άχτι να γίνει πρωθυπουργός και ο άλλος με το όνειρο να αναγεννήσει την αριστερά.

Και όλοι αυτοί οι ψευτοσοσιαλιστές του ΠΑΣΟΚ τώρα πηγαίνουν όλοι και στηρίζουν τον Συνασπισμό μήπως αναγεννήσουν το ΠΑΣΟΚ μέσα από αυτό.
Τώρα τι να αναγεννήσουν δεν μπορώ να καταλάβω. Το βόλεμα μάλλον εννοούν.


Στο τέλος τι θα γίνει;

Όποιος και να βγει από τους δύο θα συμπράξει με το ήδη διαλυμένο ΠΑΣΟΚ και ποιος σκοτίζεται αν είναι αντιμνημονιακός ή όχι.

Σημασία να έχουμε κυβέρνηση λέει το ΜΕGA και αυτό θέλουν να περάσουν στον κόσμο μαζί με την τρομοκρατία της δραχμής.

Και θα πανηγυρίσουν κάποιοι με συμφέροντα και θα βγάλουν άλλον ένα Ανδρέα Παπανδρέου που θα μας δώσει 3-4 χρόνια ανάπτυξης με δανεικά για να την πληρώσουν οι επόμενοι.

Έτσι γίνεται πάντα και τελικά έτσι θα γίνει και τώρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.