Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Λουτράκι VS Άγιοι Θεόδωροι...σε αγώνα κινητοποιήσεων;

Μετά από την προγραμματισμένη κινητοποίηση των Αγίων Θεοδώρων για την άδικη ( κατά την γνώμη τους ) και άνιση μεταχείριση τους σε σχέση με το Λουτράκι.
Μαθαίνοντας λοιπόν αυτή την στάση τους και που σίγουρα...
έχει βάλει και το χεράκι του και ο Μίτε, απορούμε ειλικρινά. Σημειώνουμε ότι τίποτα δεν έχουμε μαζί τους αλλά δεν κοιτάνε γύρω τους να δουν τι έργα έχει κάνει αυτός ο συγκεκριμένος Δήμαρχος στο Λουτράκι;
Και να μην πιάσουμε και τις άλλες προβληματικές περιοχές όπως, Πίσια, Σχίνο, Ίσθμια και Καλαμάκι.
Εδώ ακόμα και στην Περαχώρα, στην πατρίδα του δεν έχει σηκώσει ούτε μια πέτρα και αμφιβάλλω και αν μέχρι το τέλος την θητείας του κάνει και κάτι ακόμα.
Ο Δήμος είναι μπάχαλο, ο καθένας κάνει ότι του αρέσει και όλοι κρύβονται πίσω από τις κλεισμένες πόρτες των γραφείων τους παίρνοντας αποφάσεις ( μαζί με τα παπαγαλάκια τους ) για το μέλλον της πόλης και του Δήμου γενικότερα.
Και όταν θα έρθει εκεί δίπλα σας και καλά για να σας συμπαρασταθεί ( όπως κάνει πάντα ) θα πάρει εκείνο το πονεμένο ύφος σαν τον Νίκο Ξανθόπουλο στην ταινία ¨Με πόνο και με δάκρυα " και με βλέμμα δακρύβρεχτο θα σας πει ότι θέλει να σας βοηθήσει αλλά δεν μπορεί γιατί δεν έχει χρήματα αλλά κάτι .... θα κάνει μόνο για εσάς.
Και θα πάτε στα σπίτια σας ήρεμοι πως ο Δήμαρχος θα σας βοηθήσει επιτέλους.
Ε...λοιπόν άμα κάνει κάτι γράψτε μου. Εδώ θα είμαι.!!!

Υ.Γ.. Που είναι αυτοί που λέγανε ότι ο συγκεκριμένος είναι πολύ καλό παιδί και προπάντων άνθρωπος;


1 σχόλιο:

  1. Εμένα μου θυμίζει τον βέγγο στην ταινία πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.