Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ανησυχητικό το φαινόμενο της άδειας παραλίας στο Λουτράκι.

Ιδιαίτερα της καθημερινές.

Το είχαμε αναφέρει πριν καιρό σε παλαιότερη ανάρτηση ότι η παραλία του Λουτρακίου το καλοκαίρι θα έχει σημαντικό πρόβλημα αλλά φαίνεται πως κανένας δεν μας άκουσε. Και ενώ...
είμαστε στην μέση του καλοκαιριού παρατηρείτε το φαινόμενο της άδειας παραλίας κυρίως της καθημερινές ακόμα και στις ξαπλώστρες. Φαίνεται πως ακόμα και το απλό καφεδάκι στοιχίζει ακριβά στον λουόμενο και ίσως προτιμά γειτονικές παραλίες ή κάθεται σπίτι του. Άλλο λόγο δεν μπορώ να βρω.
Γιατί το Λουτράκι δεν ήταν έτσι πριν λίγο καιρό, κάτι έφταιξε και σίγουρα δεν είναι η οικονομική κρίση που την έχουμε όλοι πιπίλα στο στόμα.
Πριν λίγο καιρό είχαμε μια ψηφοφορία σχετικά με τι φταίει σχετικά με την μη προσέλευση τουριστών στο Λουτράκι ( έστω και με μικρή συμμετοχή ) και οι περισσότεροι από εσάς εστιάσατε σε 3 προβλήματα. Ιεραρχικά, στα παλιομοδίτικα ξενοδοχεία, στα μη ανανεωμένα καταστήματα της παραλίας και στην έλλειψη εκδηλώσεων από τον Δήμο.
Συμφωνούμε απόλυτα και εμείς μαζί σας.
Αλλά με τέτοια δημοτική αρχή ( άσχετοι άνθρωποι σε καίριες θέσεις ) και με επαγγελματίες που νομίζουν πως ζούμε το 80 και βλέπουν τον πελάτη σαν χαρτονόμισμα χωρίς να του προσφέρουν απολύτως τίποτα, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά
Το Λουτράκι από μόνο του δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί έτσι νομίζουν κάποιοι ακόμα.
Ξυπνήστε όλοι και ειδικά οι άμεσα εμπλεκόμενοι , γιατί το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ακόμα πιο πικρό από το φετινό. Και αυτό είναι προ δε διαγραμμένο ήδη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.