Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Τι φταίει για το κυκλοφοριακό κουμφούζιο στο Λουτράκι;

Ο Χάρος βγήκε παγανιά.!!!

Καταφέραμε να κατηγοριοποιήσουμε όλους αυτούς τους οδηγούς που μπλοκάρουν το Λουτράκι καθημερινά πλέον.
Αξίζει να το διαβάσετε και που ξέρετε, μπορεί και εσείς να ανήκετε σε κάποια κατηγορία....
Αρχίζουμε λοιπόν....

  1. Γυναίκα οδηγός που μόλις πήρε το δίπλωμά της και επειδή θέλει να κάνει το κομμάτι της στην παρέα κατέβηκε στο Λουτράκι να το επιδείξει. Συνήθως κάνει μια ώρα για να παρκάρει και οδηγεί με χαμηλή ταχύτητα.
  2. Ηλικιωμένος/η που μόλις ξεπάρκαρε το αυτοκίνητό του/ της από το χρόνιο πάρκινγκ στην Αθήνα και ήρθε για κανένα μπάνιο στο Λουτράκι. Συνήθως κινούνται σαν σαλιγκάρια και βγαίνουν απότομα στις διασταυρώσεις.
  3. Άνδρας νεαρός που οδηγεί το αυτοκίνητο του μπαμπά του, συνήθως ακριβό και κινείται κυρίως στην παραλία κοιτάζοντας τις κοπέλες που κάνουν ηλιοθεραπεία. Συνήθως κινείται αργά και μόλις δει κάτι καλό γκαζώνει για να πουλήσει μούρη.
  4. Άνδρας φορτηγατζής κυρίως διανομέας που σαν επαγγελματίας έχει το δικαίωμα να κάνει ότι του καπνίσει. Παρκάρει στην μέση του δρόμου και με το πάσο του ξεφορτώνει τα εμπορεύματα αδιαφορώντας το τι γίνετε πίσω του. Συνήθως είναι ημίγυμνος και αν κάνετε το λάθος και του την πείτε θα ακούσετε τον εξάψαλμο.
  5. Άνδρας ταξιτζής που για να μην πάει λίγο πιο πέρα για πάρει στροφή κάνει συνήθως αναστροφή επιτόπου στην Βενιζέλου. Συνήθως έχει το χέρι του απ' εξω το γνωστό ταριφόχερο και φοράει γυαλιά μοδάτα και σε κοιτάει με ύφος περιφρονητικό αν αγανακτήσεις μαζί του.
  6. Άνδρας κάτοχος λεωφορείου. Εδώ την πάτησες μιλάμε για φυλή ανθρώπων και ειδικά αν είναι του ΚΤΕΛ. Μπορούν να σε πατήσουν για πλάκα. Δεν υπολογίζουν τίποτα. Σταματάνε όπου να' ναι για να κατεβάζουν κόσμο με αλάρμ και μπορεί εκείνη την ώρα να κατεβαίνει όλη η λεγεώνα των ξένων.Συνήθως κάνεις την κότα λόγω μεγέθους.
  7. Και τελευταία...μια ξεχωριστή ειδική κατηγορία. Αυτές οι ( ακόμα πολλές είναι ) οι ηλικιωμένες φτιασιδωμένες χείρες που αφού έστειλαν τον σύζυγο και του πήραν την σύνταξη, και το σπίτι, του πήραν και το αμάξι. Έ...έμαθαν και κάτι ψιλά από οδήγηση με κανένα γερό μπουρμπουάρ στον δάσκαλο και βγήκαν παγανιά. Με το μαλλί στην τρίχα και με ένα σωρό μπιζού και κολόνιες αφού πιουν το καφεδάκι τους παίρνουν τα βουνά δηλαδή το κέντρο της πόλης. Είναι οι περισσότερες Αθηναίες που ζούσαν στο Λουτράκι και ζουν ακόμα κατά περίεργο τρόπο. Αυτές οι οδηγοί είναι και οι πιο επικίνδυνες. Αν τις δείτε φύγετε μακριά.
Και τέλος αν πειράξαμε και κανέναν να ξέρετε ότι δεν αισθανόμαστε καμία ενοχή. Ας πρόσεχε!!!

1 σχόλιο:

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.