Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Η Χρυσή Αυγή "καθαρίζει"το Λουτράκι

Επιχείρηση " σκούπα " το βράδυ της Κυριακής.

Με συντονισμένη προσπάθεια από την δημοτική αστυνομία, τον Δήμο αλλά και την Ελληνική αστυνομία χθες το βράδυ γύρω στις 10 κύκλωσαν τον πεζόδρομο της παραλίας και...
μάζεψαν - κατάσχεσαν όλα τα εμπορεύματα από τους πλανόδιους και τα φόρτωναν σε φορτηγάκι, ενώ ζητούσαν τα χαρτιά και τις άδειες από τους κατόχους τους.
Αρκετοί ήταν βέβαια που οδηγήθηκαν στο τμήμα.
Θα μου πείτε και που κολλάει η Χρυσή Αυγή;
Και βέβαια κολλάει γιατί ακόμα και ο φόβος μήπως κάνει την εμφάνισή της η ίδια στην παραλία οδήγησε τους υπεύθυνους να πράξουν το αυτονόητο.
Και όσοι δεν το πιστεύετε αυτό, ρωτήστε στο περιβάλλον κάποιου σχετικού αντιδημάρχου τι έγινε μετά την σχετική μας ανάρτηση με την Χρυσή Αυγή.
Παρόλα αυτά εμείς σας ευχαριστούμε ακόμα και αν δεν κάνατε ουσιαστικά κάτι έμπρακτο.

2 σχόλια:

  1. KATANTIA TO AYTONOHTO NA TO KANOYN KATW APO TO FOBO KAPOIWN PORTIERHDWN NTABATZHDWN FASISTOMOYTRWN!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή χθές βράδυ στο Λουτράκι.

    Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής κ. Μπούκουρα, επισκέφθηκε χθες Σάββατο 25/8/2012 το βράδυ, το Λουτράκι και ελεγξε τους παράνομους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες που έκαναν παραεμπόριο στην παραλία του Λουτρακίου, ζημειώνοντας την τοπική και την εθνική οικονομία, με την ανοχή των Αρχών.

    Έγιναν οι δέουσες συστάσεις στους παρανομούντες και αν χρειαστεί θα επαναληφθούν. Ο κόσμος, καταστηματάρχες και παρευρισκόμενοι, υποδέχθηκε το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με ενθουσιασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.