Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Το παιχνίδι χάθηκε από το Λουτράκι.

Η Τουριστική ανάπτυξη της πόλης χάθηκε

και πλέον πολύ δύσκολη η επαναφορά του Λουτρακίου ακόμα και από το 2009.
Το καμπανάκι βαρέθηκε πολλές φορές αλλά οι ευθύνοντες και μιλάμε για...
τις τελευταίες δημοτικές αρχές, τους καταστηματάρχες και τους ξενοδόχους δεν έδωσαν καμία απολύτως σημασία.
Γερασμένα ξενοδοχεία, τα ίδια και απαράλλαχτα μαγαζιά της παραλίας και δημοτικές αρχές με γερασμένες αντιλήψεις, χωρίς κανένα σημάδι ανανέωσης της πόλης.
Ασχολούμαστε αν έρθουν οι Ρώσοι και οι Πολωνοί και δεν βλέπουμε το δάσος - Αθήνα που είναι δίπλα μας και θα μπορούσε να αποτελέσει γιατί αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό κίνητρο.
Όμως καμία διαφήμιση και κανένα promotion  δεν γίνεται.
Αλλά και πως θα γίνει όταν δεν μπορεί να στηριχθεί οτιδήποτε στην πόλη τουριστικά;
Ένα Υδροθεραπευτήριο που στοίχισε εκατομμύρια, χωρίς κανένα ίχνος οργάνωσης θα αποτελεί σε λίγο καιρό ένα ακόμα κουφάρι στην πόλη, όπως το συνεδριακό και οι καταρράκτες.
Εικόνα σαν την παραπάνω φωτογραφία θα είναι συχνό φαινόμενο τον ερχόμενο χειμώνα και πολύ φαντάζομαι και το καλοκαίρι αν δεν γίνει κάτι συγκλονιστικό στην πόλη.
Επειδή όμως έχουμε την Δημοτική αρχή που μας αξίζει αλλά και εμείς οι ίδιοι έχουμε επαναπαυτεί σε μια κατάσταση εδώ και 30 χρόνια, γιατί έτσι μας έμαθαν, τότε μην περιμένετε να γίνει απολύτως τίποτα.
Το παιχνίδι χάθηκε, γιατί όταν εμείς είχαμε την ευκαιρία κοιτάζαμε την τσέπη του τουρίστα και το κακό ξέρετε ποιο είναι, ότι ακόμα και σήμερα έτσι σκεφτόμαστε.
Το κακό είναι ότι την κατάσταση αυτή δεν θα την πληρώσουν ορισμένοι, αλλά όλοι μας.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.