Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ 4,2 εκατ. ΕΥΡΩ!!


 4,2 εκατ. ευρώ είχε αντιδήμαρχος στο λογαριασμό του.!!!
Που τα βρήκε;

Τον ύπνο τους έχουν χάσει, πολλά νυν και πρώην, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης...
 στη Στερεά Ελλάδα, αφού οι φουσκωμένοι λογαριασμοί τους έχουν μπει στο στόχαστροτου ΣΔΟΕ...Το θέμα του αντιδημάρχου από δήμο της Φθιώτιδας, στον λογαριασμό του οποίου βρέθηκαν εκατομμύρια ευρώ, ήρθε και πάλι σήμερα στην επικαιρότητα, αφού το ΣΔΟΕ ανακοίνωσε και επίσημα ότι στο λογαριασμό του βρέθηκαν 3 εκατ. ευρώ, τα οποία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματά του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το ποσό που εντόπισε το ΣΔΟΕ στους λογαριασμούς του συγκεκριμένου αντιδημάρχου, ήταν πολύ μεγαλύτερο και έφτανε τα 4,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο λόγω και της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προφανώς μπόρεσε να δικαιολογήσει ως εισόδημα το ποσό του 1,2 εκατ., αλλά όχι και τα υπόλοιπα 3 εκατ. ευρώ, που βρέθηκαν στο όνομά του.
Εν τω μεταξύ οι ράμπο του ΣΔΟΕ Στερεάς Ελλάδας, παρά την σοβαρή έλλειψη προσωπικού που υπάρχει στην υπηρεσία, συνεχίζουν τους ελέγχους, κυρίως για παράνομο πλουτισμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ελέγχονται νυν και πρώην πολιτικά πρόσωπα, τα οποία προέρχονται κυρίως από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης βουλευτές και στενοί τους συνεργάτες. Κάποιοι γνωρίζουν και έχουν χάσει τον ύπνο τους, κάποιοι άλλοι κοιμούνται ήσυχοι χωρίς να γνωρίζουν ότι ελέγχονται οι λογαριασμοί τους


Το σχόλιο μας

Δεν μιλάμε βέβαια για το Λουτράκι όπως καταλάβατε.
Απλά βάλαμε την ανάρτηση για να παγώσουμε λίγο το αίμα κάποιου δικού μας αντιδημάρχου που μας παρακολουθεί κάθε πρωί που πηγαίνει στο γραφείο του και ενημερώνεται.
Καλημέρα κύριε αντιδήμαρχε.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.