Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Προσοχή η ΔΕΥΑΛΠ αρχίζει και κόβει το νερό για απλήρωτους λογαριασμούς.

Το είδαμε και αυτό στην θητεία του κύριου Λογοθέτη.
Πολλά παράπονα μας έκαναν φίλοι μας που χωρίς λόγο και αιτία και χωρίς καμία προειδοποίηση η ΔΕΥΑΛΠ κλείνει τις κάνουλες σε αυτούς που χρωστάνε.
Και το ερώτημα είναι...
η συγκεκριμένη εταιρία του Δήμου που κατευθύνεται από τον Δήμαρχο, που τα στελέχη τους είχαν εμπλακεί και σε οικονομικά σκάνδαλα, δεν ζει στην Ελλάδα;
Δεν ξέρει τα οικονομικά προβλήματα των πολιτών μας;
Δεν γνωρίζει για την χουντική συμπεριφορά της ΔΕΗ και του κράτους;
Δεν γνωρίζει για την ανεργία στην πόλη μας;
Δεν  γνωρίζει πως σε  τέτοιες περιόδους αυτό που μας έχει μείνει είναι τουλάχιστον η ανθρωπιά, κύριε Δήμαρχε;
Ε..όχι και το νερό!
Αν είναι δυνατόν!!
Ζητούμε ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες που έρχονται να δώσετε στους δημότες μας αυτό που τους πήρατε. Το μοναδικό φυσικό αγαθό που θα έπρεπε ελεύθερα να δίνονταν σε όλους.
Λιγάκι φιλότιμο χρειάζεται.
Καλήμερα σας κύριε Δήμαρχε.

5 σχόλια:

  1. ναι ναι μετά τα εργοστάσια νερού που έκλεισε ο Δήμαρχος τώρα θέλει να κλείσει και τα σπίτια μας.το νερό νεράκι θα πούμε με αυτόν.το άκουσα και εγώ αλλα δεν ηξερα ότι ήταν αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΑΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΨΩ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AFTH H APARADEKTH ENERGIA EXI ONOMA. KAI TO ONOMA EINAI - BARELAS. POS THA KYKLOFORI STHN POLI ? THA MINI STHN ISTORIA TOU TOPOU OS O ANTHROPOS POU STIN EPOXI TOU MNIMONIOU EKOVE TO NERO APO TOUS SIMPOLITES TOU KAI TIS EPIXIRISIS.AKOMA KAI OI ERGAZOMENOI STO NERO EXOUN AGANAKTISI ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί δεν κόβει και το νερό και σε μεγαλοοφειλέτες της παραλίας ο κύριος βαρελας; χούντα έχουμε και ένας απ-άνθρωπος κάνει την χρήση εξουσίας για να αποδείξει την ανικανότητα του και του Λογοθέτη; Μην βγείτε στον επιτάφιο θα φάτε μπουγέλο και το εννοω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρωτήστε τον Λογοθέτη και ονομάζω αυτόν διότι δική του απόφαση ήταν όταν το καλοκαίρι του 2012 έδωσε νερό στον Ποσειδώνα την στιγμή που η επιχείρηση όφειλε στον Δήμο μας 350.000 ευρώ περίπου από κατανάλωση νερού . Τι συμφέροντα εξυπηρέτησε ο Μεγάλος όλα στο σκοτάδι Λογοθέτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.