Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Για όλα φταίνε τα blogs

"Ίσως να είμαι τρελός δεν ξέρω, 

μπορεί και παράξενος αλλά όταν διεξάγεται ένα δημοτικό συμβούλιο με σοβαρά θέματα, νομίζω ότι δεν στέκει και τόσο, ένας δήμαρχος να διαβάζει μια ανάρτηση από ένα blog λέγοντας ότι τον έχει θίξει o blogger γράφοντας αναλήθειες με την δικαιολογία ότι το διαβάζει γιατί θα του κάνει αγωγή....


Και δεν του κάνετε. σκασίλα μας. Άλλωστε και προηγούμενος δήμαρχος του έχει κάνει αγωγή του συγκεκριμένου δημοσιογράφου αλλά δεν διάβασε τίποτα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.


Αν και υπάρχει και άλλος τρόπος .. μην διαβάζετε ένα blog που δεν σας αρέσει, ούτε να αναπαράγεται της αναρτήσεις του...ξέρετε πόσα blog έχουν κλείσει επειδή δεν είχαν επισκεψιμοτητα; Επειδή δεν τους έδιναν σημασία τι έγραφαν;
Αρχίζει λοιπόν το δημοτικό συμβούλιο με 40 λεπτά καθυστέρηση και ο πρόεδρος ανακοινώνει ακόμα 6 έκτακτα θέματα να μπουν στο θεματολόγιο. Από οργάνωση σκίζουμε. άμα μάθουμε και την δουλειά ποιος μας πιάνει. Ξεκινά λοιπόν το Δ.Σ αλλά χωρίς να πάρει τις παρουσίες δημοτικών συμβούλων μάλλον λόγω άγχους επειδή είχαν αργήσει. Μια χαρά.


Την ίδια ημέρα το πρωί είχε γίνει ένα μεγάλο και άσχημο γεγονός. Ο εργολάβος του ΣΠΑ είχε πάει με κλητήρες και είχε κάνει μερική κατάσχεση του υδροθεραπευτηρίου.


Ενώ το λογικό θα ήταν στα προ ημερησίας θέματα να επικεντρωθούν όλοι σε αυτό το πρόβλημα εκτός εξαιρέσεων μερικών δημοτικών συμβούλων οι υπόλοιποι μιλούσαν για σκουπίδια για κάτι μπάζα που δεν έχει πάρει ο δήμος. Μιλούσαν για προβλήματα υπαρκτά μεν αλλά μικρότερα αφήνοντας το μεγαλύτερο.


Όταν πήρε το λόγο ο δήμαρχος διάβασε μια ανάρτηση και κατηγόρησε τα blogs loutraki-press και perahora.gr ότι γράφουν αναλήθειες Φανταστείτε αν στην βουλή γινόταν κάτι παρόμοιο πόσες αναρτήσεις θα διάβαζαν και σε πόσαblogs θα έκαναν αγωγές.
Στο τέλος μίλησε για το επίμαχο θέμα του υδροθεραπευτηρίου λέγοντας ότι έχει στα χέρια του μια πρόταση του εργολάβου και ενώ την διαβάζει και την μελετά ο ίδιος καθώς και οι δικηγόροι του. ο εργολάβος πήγε και έκανε κατάσχεση.


Βρε τον άτιμο 3 χρόνια περίμενε, δεν περίμενε ακόμα ένα που έχουμε δημοτικές εκλογές.


Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, η σημερινή δημοτική αρχή δεν ευθύνεται για το χρέος που έχει ο δήμος στον εργολάβο από το ΣΠΑ, ευθύνεται όμως για τις ενέργειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα και έφτασαν τα πράγματα ως εδώ.


Βέβαια εδώ να πούμε ότι αν ο δήμος έπαιρνε τα ίδια χρήματα από το καζίνο που έπαιρνε τόσα χρόνια δεν θα είχαμε τέτοιου είδους προβλήματα και ούτε θα χρειαζόταν καμιά ενέργεια απλώς θα τον πληρώναμε..
Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο αυτοί που διοίκησαν τόσα χρόνια φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.


Αλλά να κυνηγάμε τα blogs και όχι εκείνους που πραγματικά φταίνε για την κατάντια μας σαν δήμος νομίζω ότι είναι .. βάλτε εσείς μια λέξη που σας έρχεται. "


Ένας δημότης

ΝΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.