Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Το ΦΕΚ της ξεφτίλας


Το ΦΕΚ διορισμού του Παντελή Καψή

στη θέση του υφυπουργού για τη νέα Δημόσια Τηλεόραση δημοσιοποιούν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με τις ετήσιες αποδοχές του.
Αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους ertsocial: ..
.Στη χώρα που οι χαμηλοσυνταξιούχοι παίρνουν γύρω στα 300-500 ευρώ,στη χώρα με το 1,5 εκατομμύριο ανέργους, στη χώρα των κομμένων μισθών και δώρων, στη χώρα των 250.000 «κόκκινων» στεγαστικών δανείων, στη χώρα όπου...
...τα μαγαζιά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σ' αυτά που έχουν ήδη βάλει λουκέτο και σ' αυτά που θα βάλουν προσεχώς, στη χώρα που ένα μεγάλο μέρος του λαού τρώει σε συσσίτια της Εκκλησίας,στη χώρα που νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ρεύμα γιατί δεν έχουν να το πληρώσουν, στη χώρα που ο λαός παγώνει το χειμώνα γιατί είναι ακριβό το πετρέλαιο, στη χώρα που αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα γιατί είναι ακριβή η βενζίνη και υψηλά τα τέλη κυκλοφορίας, στη χώρα που τέλος πάντων συμβαίνουν αυτά και άλλα πολλά και χειρότερα, πόσα λέτε πως παίρνει ο υπουργός που είναι αρμόδιος για τη Νέα Κρατική Τηλεόραση;

Κρατηθείτε: 451.250 ευρώ το χρόνο!!! Πρόκειται βεβαίως για τον «πολύ» Παντελή Καψή, πρώην του ΚΚΕ εσωτερικού (στα νιάτα του), πρώην παπανδρεϊκό στις εποχές της δόξας του και νυν υπουργό της... δέξιας συγκυβέρνησης.

Κι όποιος αμφιβάλλει, ας διαβάσει το ΦΕΚ με ημερομηνία 14 Αυγούστου 2013 και με την υπογραφή του Σαμαρά (της «περικοπής δαπανών») φαρδιά-πλατιά από κάτω!


ΣΧΟΛΙΟ iR: Αντωνη Σαμαρά υπέγραψες ΑΥΤΟ το ΦΕΚ; Ντροπή. Και συζητας σημερα να κατασχεσεις και δημεύσεις την ΠΡΩΤΗ κατοικία των εργαζομένων επειδή γονάτισαν απο τις απίστευτες μειώσεις των μισθών και την τραγική φοροκαταιγίδα και δεν μπορούν να πληρώσουν τους τραπεζίτες στους οποίους πηγαν ΟΛΑ τα χρήματα των μνημονίων; ΝΤΡΟΠΗ. Τουλάχιστον ΔΙΩΞΕ τωρα τον χρυσοκάνθαρο υπουργό σου, πριν σας πάρουν ΟΛΟΥΣ μαζι με τις πέτρες...(προς το παρόν ΚΑΝΕΙΣ υπουργός δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ΜΟΝΟΣ μέσα στον κόσμο-θα φάει πολύ ξύλο).

/www.i-reportergr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.