Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

Μόνο ο Λαγός προφυλακίζεται - Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος

Μετά την ολοκλήρωση των μαραθώνιων απολογιών των βουλευτών Κασιδιάρη, Παναγιώταρου, Λαγού και Μίχου, το ενδιαφέρον στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής...

στρέφεται στο κατά πόσο οι αρμόδιες δικαστικές αρχές θα αποφασίσουν την προφυλάκισή τους. Και φυσικά, στην απολογία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου, ο οποίος θα περάσει το μεσημέρι το κατώφλι του ανακριτή, ως “αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης”, σύμφωνα με το σχετικό κατηγορητήριο.

Οι 4 συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής έδειξαν κοινή γραμμή υπεράσπισης, εστιάζοντας σε πολιτικά επιχειρήματα, χαρακτηρίζοντας δηλαδή πολιτική τη δίωξή τους, αρνούμενοι όσα τους καταμαρτυρεί η Δικαιοσύνη σε επίπεδο εγκληματικής δράσης.

Κοινή επίσης γραμμή των 4 συλληφθέντων βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν το “πλαστό” καταστατικό της Οργάνωσης, όπως έχει παρουσιαστεί, ενώ έθεσαν και θέμα “νομιμότητας” της σύλληψής τους.

Πηγή: ysterografa.gr

1 σχόλιο:

  1. Περιμένω τα σχόλια σου φίλε αναγνώστη που τα έχεις βάλει μαζί μας από τότε έγιναν τα γεγονότα στο Λουτράκι με την Χρυσή Αυγή.Οι αριστερές πεποιθήσεις σου να τις κρατάς για τον εαυτό σου και μόνο. Φαίνεται ξεκάθαρα από τα σχόλια σου τι άνθρωπος είσαι και τι επιδιώκεις.Κατάλαβε πως οι εποχές του κουμουνισμού και της αναρχίας πέρασαν. Και κάτι τελευταίο...αν σε χαλάει που μας διαβάσεις γιατί δεν πας σε άλλα blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.