Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Γίνε και εσύ Δήμαρχος Λουτρακίου...μπορείς.!!!

Ο Μάιος μας έφτασε..εμπρός βήμα ταχύ.

Οι εκλογές μακριά είναι ακόμα. Παρόλα αυτά πολλές προβληματισμένες υποψηφιότητες ακούγονται. Ας τις δουμε...

1. Λογοθέτης. Ναι το σκέφτεται να ξαναβάλει υποψήφιος, αρκεί να κρατήσει μέχρι τέλος τους αντιδημάρχους του. ( 3 από αυτούς φημολογείται ότι μπορεί να ηγηθούν της παράταξης αλλά ακόμα και νέας).
2. Γκιώνης. Προβληματισμένος αλλά το σκέφτεται ακόμα. Έχει χάσει και ίσως χάσει και άλλα δυνατά στελέχη του. Θα εξαντλήσει τα περιθώρια.
3. Παύλου. Δεν ξέρει λέει, αλλά και όλο μαζεύει από τα "λιμά" των άλλων. Περιμένει κάποιες καλές συμφωνίες ακόμα και πιθανόν να φιγουράρει και σαν φαβορί.
4. Πετρίτσης. Με ερωτηματικά. Παρόλο ότι είναι νέο αίμα φαίνεται ότι πάλιωσε ξαφνικά και φαίνεται πως δεν είναι καν σίγουρος για την συμμετοχή του.
Αυτοί είναι οι παλιοί έτσι.
Γιατί ονομάτα ακούγονται και άλλα.
Όπως το όνομα του Κακκαβά, του Λόη, του Μουζάκη, του Μίτε ( ναι, ναι ), του Γιωτάκη (αν είναι δυνατόν ), του Γιαλοψού ( ουδέν σχόλιο), του Μπάκου και του Γλυκοφρύδη.
Μεταξύ μας.
Είμαστε για κλάμματα.!
Τίποτε καλύτερο στον ορίζοντα της νέας δημαρχείας...
Μια φήμη όμως θέλω να σας αναφέρω ότι....Αγ.Θεόδωροι και Περαχώρα, θέλουν από κοινού δικό τους υποψήφιο τον οποίο και θα στηρίξουν.
Αν γίνει κάτι τέτοιο καλό θα ήταν οι Λουτρακιώτες να εξετάσουν καλύτερα τον υποψήφιο που θα στηρίξουν τελικά γιατί πολλές συζήτησεις γίνονται σε γνωστά καφενεία και μπαλκόνια τελευταία.
Και πολλά ατομικά συμφέροντα μπαίνουν στην μέση.
Προσοχή λοιπόν γιατί η επόμενη θητεία θα είναι 5ετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.