Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τι θα πείτε στα μαγαζιά του Λουτρακίου κύριε Λογοθέτη;

Πολύ πίθανο είναι φέτος να μην κάνουμε καρναβάλι στην πόλη μας.
Και το καμπανάκι κυνδύνου από νωρίς χτύπησε ο κύριος Λόης στον Δήμαρχο. Ευθύνες βέβαια έχει βέβαια και ο ίδιος αφού φρόντισε να μείνει άδειο το ταμείο του Προμηθέα.
Δεν θα ασχοληθώ όμως τώρα το γιατί.
Το πρόβλημα ξεκινά από το άδειο ταμείο του Δήμου.
Το ότι δεν πληρώνει κανείς και ειδικά με αυτόν τον Δήμαρχο είναι γεγονός.Το ότι δεν υπάρχει κανένας μηχανισμός είσπραξης και αυτό αποτελεί καθεστώς στον Δήμο μας.
Το ότι έρχονται και Δημοτικές εκλογές που πολύ πιθανόν να χάσει ο κύριος Λογοθέτης ( εκτός θαύματος βέβαια) είναι και αυτό δεδομένο.
Για αυτούς τους λόγους λοιπόν κανένας δεν θέλει να ασχοληθεί με το καρναβάλι του κυρίου Λόη. Γιατί αυτός φαίνεται μπροστά ( και βλέπει και στο βάθος και την καρέκλα του Δημάρχου).
Έτσι λοιπόν ουσιαστική βοήθεια δεν θα πάρει από τον Δήμαρχο. Αυτό να το έχει σίγουρο.
Ας ψάξει για χορηγούς λοιπόν σύντομα.
Γιατί αν δεν γίνει τελικά το φταίξιμο θα πέσει στον Λογοθέτη και όχι στον ίδιο. Άρα δεν θα χρειαστεί και να τρέξει ιδιαίτερα για αυτό.
Να δούμε λοιπόν τι θα κάνει ο Δήμαρχος τώρα.
Και τι θα απαντήσει στα μαγαζιά της πόλης, που περιμένουν αυτές τις ημέρες για να δουλέψουν.
Να δούμε τι θα απαντήσει στους Δημότες αν δεν γίνει το καρναβάλι στο Λουτράκι και γίνει μόνο στους Αγίους Θεοδώρους ( Γιατί αυτό παίζεται ακόμα ).
Επειδή όμως ο κύριος Δήμαρχος ( κι όμως ) θέλει να ξανακατέβει στις εκλογές, θα ήταν αρνητικό για αυτόν να του φορτώσουν την μη διοργάνωση του καρναβαλιού ύστερα από πολλά χρόνια.
Και ο κύριος Λόης το γνωρίζει αυτό.
Για αυτό και έκανε την κίνηση αυτή από τώρα.
Το συμπέρασμα;
Θα γίνει τελικά, αφού το αποφασίσουν πάντα την τελευταία στιγμή. Και θα είναι φτωχότερο του περσινού. Άλλωστε συνηθισμένοι είμαστε τα τελευταία 3 χρόνια της θητείας του κύριου Λογοθέτη.
Τελικά;
Πολύς ντόρος για το τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.