Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΘΕΜΑ: Η ΑΝΟΧΗ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ, Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ……. ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ –ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ -  ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ


Την Τετάρτη 26-02-2014 στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου, ενώπιον του Δικαστηρίου απευθυνθήκαμε προς την πλευρά του Κώστα Λογοθέτη με την φράση «τρία χρόνια τώρα μας κοροϊδεύουν και μας εξαπατούν αυτοί οι απατεώνες»...


Εμμένουμε στον χαρακτηρισμό. Ο Κ. Λογοθέτης τον δικαιούται απόλυτα.
- Ψεύδεται διαρκώς και ασύστολα.
- Παραβιάζει, χωρίς καμία ντροπή, όχι μόνο το λόγο του, αλλά και  τις  υπογραφές του (συμφωνητικά, πρωτόκολλα, αποφάσεις Δ.Σ. κ.λπ.)
- Εξαπατά τους εργαζόμενους ότι αγωνίζεται για να κρατήσει ανοικτό το Loutraki Thermal Spa.
Η πραγματικότητα είναι -τουλάχιστον για το Loutraki Thermal Spa που έχουμε απόλυτη γνώση- ότι, ενώ διαχειρίστηκε πάνω από 10.000.000 € κατάφερε:
Να διογκώσει σε μεγάλο βαθμό τα χρέη του, να χρωστάει πλέον τεράστια ποσά (άνω των 12.000.000 €) σχεδόν σε όλες τις ελληνικές τράπεζες (ΕΤΕ, ATTICA BANK, Τράπεζα Πειραιώς) σε εργολάβους, σε προμηθευτές, στο προσωπικό, στο ΙΚΑ, στην Εφορία.
Να φορτώσει με τόκους της τάξεως του 1.000.000 €  κατ’ έτος την επόμενη διοίκηση της εταιρείας.
Να μηδενίσει εντελώς, τα ταμεία και τις απαιτήσεις της εταιρείας.
Να φορτώσει την περιουσία της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε. με υποθήκες, προσημειώσεις, διαταγές πληρωμής κ.λπ.
Με λίγα λόγια η πραγματικότητα είναι ότι:
Παρέλαβε προβλήματα αλλά και δυνατότητες και προοπτικές.
Παραδίδει κυριολεκτικά στάχτη (έχοντας τα τρία αυτά χρόνια  καταφέρει να διαπράξει και έχοντας παρασύρει και άλλους συνεργάτες του να διαπράξουν σειρά φορολογικών και ποινικών αδικημάτων).
Ο Κώστας Λογοθέτης δεν σεβάστηκε καμία δικαστική απόφαση. Όμως, έχει μία και μοναδική ικανότητα. Κερδίζει συνεχώς αναβολές. Αναβολές, είτε πιάνοντας τον άλλο στο φιλότιμο («σου δίνω το λόγο μου», «σε κοιτώ στα μάτια Γιώργο μου», «δεν μπορώ να κοιμηθώ», «σκέφτομαι μέρα νύχτα πως θα σε πληρώσω»), είτε κλαίγοντας στα δικαστήρια και βάζοντας ασπίδα εργαζόμενους και συνδικαλιστές που έχει καταφέρει να εξαπατήσει. Αδιαφορεί φυσικά αν αυτές οι αναβολές στην πραγματικότητα είναι θηλιά στο λαιμό της ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.
Σε ότι με αφορά προσωπικά εξαπατήθηκα επανειλημμένα πράγμα που δεν συγχωρώ στον εαυτό μου. Μέχρι το προηγούμενο απόγευμα πριν το τελευταίο δικαστήριο διαβεβαίωνε τους πάντες και εμένα προσωπικά με σειρά τηλεφωνημάτων, ότι η λύση του θέματος είναι θέμα ωρών. Εκβιάστηκα, δυστυχώς κάποιες φορές ενέδωσα, αλλά δεν πρόκειται να τον ανεχθώ πλέον.
- Ενώ είχε την δυνατότητα να πληρώσει σημαντικό μέρος των οφειλών του προς την εταιρεία μας για να μην οδηγηθούμε σε υποθήκες, κατασχέσεις κ.λπ., δεν το έκανε αθετώντας γραπτές συμφωνίες, πρωτόκολλα και χειραψίες.
- Κάθε φορά που ξεκίναγε διαδικασία ρύθμισης μετά τις πρώτες καταβολές χρημάτων διακόπτονταν. Γιατί;
Δηλώνουμε ότι η ανοχή μας, η υπομονή μας, η ευγένειά  μας και οι αντοχές μας έχουν εξαντληθεί οριστικά.
Τα ποινικά, φορολογικά και άλλου είδους αδικήματα του Κώστα Λογοθέτη θα αντιμετωπιστούν από τους αρμόδιους φορείς της Ελληνικής Πολιτείας.

Αθήνα 07 Μαρτίου 2014
Γιώργος Βλάχος

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.
ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗ– ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ  17,ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Τ.Κ.17342
ΤΗΛ.:210 9911153 FAX:210 9919503

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.