Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Το Λουτράκι θέλει Λουτρακιώτη Δήμαρχο...και θα τον έχει !!!

Δεν μπορώ να καταλάβω την απαίτηση κάποιων να θέλουν να διεκδικήσουν την καρέκλα του Δημάρχου χωρίς να είναι καν Λουτρακιώτες.
Την προηγούμενη φορά βγάλαμε Περαχωρίτη με τα γνωστά αποτελέσματα...
Φέτος έχουμε εκλογές και υπάρχουν υποψήφιοι από την Περαχώρα, από τους Αγίους Θεοδώρους, από το Καλαμάκι αλλά και από Αθήνα.
Και ζητούν την ψήφο μας.
Για να κάνουν τι δηλαδή;
Δεν είμαστε σωβινιστές αλλά όταν μένεις σε αυτή την πόλη καταλαβαίνεις και τι προβλήματα υπάρχουν γύρω σου.
Αφουγκράζεσαι την κοινή γνώμη.
Πονάς τον τόπο που γεννήθηκες.
Ο Δήμος Λουτρακίου ( γιατί έτσι πρέπει να ονομαστεί ) αφορά την μεγαλύτερη πόλη στα όρια του νομού και είναι το Λουτράκι.
Και μέσα από αυτήν την πόλη θα πρέπει να εκλεγεί ο Δήμαρχος.
Δεν φωτογραφίζω κανέναν ( ακόμη ) γιατί περιμένω να δω, το επιτελείο του. Το οποίο έχει και ιδιαίτερη σημασία.
Σε απάντηση λοιπόν κάποιων που υποστηρίζουν πως εμείς οι Λουτρακιώτες είμαστε άχρηστοι και ότι μόνο ξένος μπορεί να μας σώσει, τους λέμε πως η κάλπη θα μιλήσει.
Και υποψήφιοι αλεξιπτωτιστές θα πάρουν την θέση που τους αξίζει.
Δεν θέλουμε άλλο σωτήρες.
Θέλουμε δικά μας παιδιά.
Θέλουμε ανθρώπους που να μπορούμε να τους χτυπήσουμε την πόρτα τους, χωρίς να περάσουμε από γραμματείς και φαρισαίους.
Ο δήμος ανήκει στο Λουτράκι.
Και ο Δήμαρχος πρέπει και θα είναι είναι Λουτρακιώτης!!! 

14 σχόλια:

  1. ακριβώς οπως τα λέτε είναι......παρ.ολο που ειμαι αγιοθεοδωριτης .....οι υποψηφιοι δημαρχοι απο αγιους ναι μεν ο ενας δεν εχει κανει ουτε δημ.συμβουλος...ο αλλος δεν ξερει ουτε πως πανε στους οικισμους ....αλλα ουτε που ειναι το κλειστο γυμναστηριο και ρωτουσε να τον πανε χαχχαχχαχχααχχαχα.....ε σε αυτουε δεν δινουμε υην ψηφο μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sosta ta les den les omos oti mexri tora den sebastikan th thesi pou tous dosame kai oso gia thn porta na tous xtipame prin ths ekloges tha se dexonte jexname oti tous eklegoume gia na trexoun gia emas gia pesmou pote exeis di dimarxo na bgei na di ths gitonies ta problimata lathos atoma pane gia dimarxoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν αφήνετε τις μ...........ες στενοκεφαλοι δεν βλέπετε περα από τη μυτη σας εχετε και αποψη και πατε να δημιουργήσετε και πολεμο μεταξυ των περιοχων αι σιχτιρ που θα γεινουμε νοτιοι και βοριοι γιατι μερικοι κουφιοκέφαλοι σαν και σας νομιζετε ότι μπορειτε να καθοδηγήσετε τους ψηφοφόρους Α Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε 11.34 μάλλον δεν είσαι Λουτρακιώτης για να γράφεις έτσι. Ο σκοπός της ανάρτησης δεν είναι να φέρουμε εμφύλιο πόλεμο ( μα που ζεις ρε φίλε , 2014 έχουμε ). Ο σκοπός μας είναι να ξυπνήσουμε εμείς οι Λουτρακιώτες και βγάλουμε τον δικό μας Δήμαρχο. Από το Λουτράκι...επιτέλους.
    Που να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της πόλης μας.
    Που να μην κάνει τα χατήρια του κάθε αντιδημάρχου επειδή εκπροσωπεί διπλανές πόλεις.
    Που να κάνει έργα στον τόπο του και όχι πλατείες και φωτισμούς σε χωριά.
    Το Λουτράκι μαραζώνει και ναι, θέλει τον δικό του Δήμαρχο που να πονάει επιτέλους τον τόπο του.
    Εμείς το έχουμε ανάγκη και κανένας άλλος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΣΑΙ Β.ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΕ ΣΑΙΤ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗς ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΣΕ ΞΕΡΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΣΗΝΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΟΙ BLOGER ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ Α Γ

      Διαγραφή
  5. ποσο πισω μπορει να εισαστε επιτελους!!!καταρχην πρεπει να ενημερωθειτε οτι δυστυχως ή ευτυχως στον χαρτη υπαρχουν κ αλλες περιοχες κ οσο κ αν σας χαλανε την μανεστρα Ε ναι πρεπει να ενδιαφερεται μια δημοτικη αρχη για ολες τις περιοχες του δημου διοτι δεν βρισκομαστε στο 1800(10 σπιτια στο καθε χωριο) αλλα στο 2014 κ "ο Καλλικρατης" εχει ορισει τις περιοχες του δημου μας.Λυπαμαι που σας κακοκαρδιζω αλλα πρεπει να ενημερωθειτε καλυτερα κ να γνωρισετε επιτελους οτι δεν γυρνανε τα παντα γυρω απο το Λουτρακι κ τους Λουτρακιωτες κ οτι υπαρχουν προβληματα σε ολες τις περιοχες του δημου.Τωρα το αν καποιος δημαρχος ή μια δημοτικη αρχη ειναι ανεπαρκης κ δεν μπορουν να ειναι επαρκης για τις αναγκες του δημου ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ αυτο ειναι αλλο θεμα κ εχει να κανει με το ποσο χρησιμος ή αχρηστος ειναι αυτος κ το επιτελειο του κ οχι απο που ειναι η καταγωγη του, ελεοςςςςς!!!!κ τα χωρια θελουν να ζουν αξιοπρεπως αλλα κ οι πολεις, αλλα η αληθεια ειναι οτι αν εσεις οι Λουτρακιωτες σκεφτοσασταν διαφορετικα κ οχι με βαση το συμφερον κ την τσεπη σας μονο τα πραγματα θα ηταν πολυυυυυυ διαφορετικα, αλλα εισαστε τοσο στενομυαλοι, προιστορικοι κ κακοβουλοι που βγαζετε τα ματια σας μεταξυ σας.Για αυτο ολοι η δημοι πανε μπροστα(βλ.δημος Κορινθου) κ εσεις ακομα κλαιτε την μοιρα σας.Τωρα που θα φυγει το καζινο να δουμε τι θα κανετε πρωτευουσιανοι.....θα σας μοιραζουμε μαντηλια...σνιφ κλαψ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΝΕΤΕΙΡΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ / ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΙΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ: ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΙΟ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε μία περίοδο που οι ηθικές και πολιτιστικές αξίες έχουν χαθεί, η εντοπιότητα να αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης για την θέση του δημάρχου. Να επισημάνω ότι μιλάμε για τον δήμο Λουτρακίου- Αγ.Θεοδώρων που περιλαμβάνει επίσης την Περαχώρα και τα Ίσθμια. Νομίζω ότι έχουμε μπλέξει τον ρόλο του δημάρχου. Ο δήμαρχος είναι ο ρυθμιστής του δήμου και εργάζεται για το καλό όλων των πολιτών είτε ο πολίτης ζει στο κέντρο του δήμου είτε στην περιφέρεια του δήμου. Τα κριτήρια αξιολόγησης είναι η ικανότητα του δημάρχου μαζί με την ομάδα του να επιλύσει τα θέματα. Η ικανότητα αυτή δεν αξιολογείται με το που γεννήθηκε κάποιος αλλά πόσο καλός είναι να αντιλαμβάνεται τα πράγματα και να επιλύει προβλήματα.Πραγματικά εκπλήσσομαι με αυτές τις αντιλήψεις...Oι managers των ιεταιρείων που οδηγούν μία εταιρεία στην επιτυχία, που θα πρέπει να έχουν γεννηθεί ? θα μας απαντήσετε αγαπητέ/αγαπητή ή δεν καταδέχεστε να μιλάτε στους ανθρώπους από τα χωριά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μεγάλε!!!!!!! Τι ωραία θάναι να πληρώνουν όλοι οι άλλοι γιά να τα τρώτε εσεις οι Λουτρακιώτες.....αλλά πάντα έτσι ζούσατε από την εποχή που το "ΠΑΝΘΕΟΝ" αν ξ΄ρεις τι είναι,μάζευε ΄λους εσάς τους χαραμοφάηδες Λουτρακιώτες (Γέννημα Θρέμα) μέχρι πούρθαν οι Αργίτες και οι Ηπειρώτες αλλά και Οι Περαχωρίτες να δουλέψουν λίγο ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να και ο αβανταδόρος του υποψηφίου που τα έχει με τους "φερτούς". Με αυτά που γράφετε σπρώχνεται τον κόσμο στο άλλο άκρο, να ακούει υποψήφιο Λουτρακιώτη και να τον "μαυρίζει".
    Θα ήθελα να σας ζητήσω να σταματήσετε αυτόν τον ρατσισμό γιατί μόνο κακό στον τόπο κάνει.
    Ο δήμος δεν είναι μόνο το Λουτράκι και οι Λουτρακιώτες , ας το καταλάβουμε επιτέλους για να τελειώνει αυτή η αντιπαλότητα, όλοι όσοι κατοικούμε στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας και Αγ.Θεοδώρων είμαστε πολίτες με ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
    Ένας γηγενής Λουτρακιώτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όσο και να ενοχλεί κάποιους, εμείς θα συνεχίζουμε να επαναλαμβάνουμε την ανάρτηση για να ξυπνήσουν κάποιοι Λουτρακιώτες και να καταλάβουν πως έχουν την δύναμη να στηρίξουν τον τόπο τους με ένα δικό τους αυτή τη φορά Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταζομαι ποσο ασχετος εισαι με αυτα που ανεβαζεις σημερα!οι περισσότεροι περαχωριτες ζουν στο λουτρακι ασχετε των ασχετων...ρατσιστη και φασιστη.. χρεος εφεραν οι δυο υποψηφιοι που αναδειξατε. .ποσα χρεη θες ακομα για να το καταλαβεις?

      Διαγραφή
  11. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΕW LOYTRAKI!ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. NEW LOUTRAKI ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΣ!!! ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ!ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.