Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ: " Πολύ σκληρός για να πεθάνει Νο 50 ( ψήφοι )"

Έ, αυτό δεν το περιμέναμε.
Το ότι έγινε ντέρμπυ ανάμεσα σε Παύλου και Λογοθέτη για την δεύτερη θέση δεν το φανταζόμαστε ποτέ.
Αλλά η Περαχώρα είχε άλλη γνώμη φαίνεται...
Γιατί μάλλον έγινα πολλά έργα εκεί και άνθισε ο τόπος.
Και δουλειές δόθηκαν και ρουσφέτια έγιναν.
Δεν εξηγείτε αλλιώς πως είναι δυνατόν μόνο και μόνο τοπικιστικά ένα χωριό να προτιμά έναν Δήμαρχο που απλά δεν έκανε τίποτα όχι μόνο εκεί αλλά και σε όλον τον Δήμο.
Εντάξει Περαχωρίτης αλλά δεν θα μας πάρετε και στον λαιμό σας. (Βλέπε 2010)
Τι να πούμε.
Ευτυχώς που κάποιοι μας άκουσαν και θα βγάλουμε επιτέλους Λουτρακιώτη Δήμαρχο.
Φαίνεται πως εκεί στην Περαχώρα δεν υπάρχει καλή ενημέρωση.
Πιθανόν, όλοι MEGA να βλέπουν.
Αυτό ήταν όμως.Και όπως το προβλέψαμε έγινε τελικά το LOGOUT που λέγαμε, παρά τον ιό που πήγαν τελικά να μας βάλουν κάποιοι.

3 σχόλια:

  1. Ειδαμε και την ενημερωση που υπαρχει στο Λουτρακι κ βγαλατε ανθρωπους που εφεραν τον πιο πλουσιο δημο σε αυτη την κατασταση!Κοινως...που φάγανε λεφτα!Μαλλον λοιπον εσεις εχετε λαθος ενημερωση και απ οτι φαινεται εσεις μας παιρνετε στο λαιμο σας!ΑΣΧΕΤΟΙ!Τουλάχιστον αυτος ο ανθρωπος δεν ειχε την ευκαιρια να δημιουργησει αφου οι δικοι σας ικανοι δημαρχοι ειχαν φροντισει γι αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδαμε και την δικη σας ενημερωση που αναδειξατε ανθρωπους που εφεραν τον πιο πλουσιο δημο σε αυτη την κατασταση!Κοινως εφαγαν λεφτά!ΑΣΧΕΤΟΙ!Πως να μπορουσε να δημιουργησει αυτος ο ανθρωπος οταν ειχαν φροντησει οι ιδανικοι για εσας δημαρχοι να μην εχει την οικονομικη δυνατοτητα οδημος για καμια ανάπτυξη? Μαλλον λοιπον εσεις εχετε λαθος ενημερωση και απ οτι φαινεται ευχαριστιεστε με την παρουσα κατασταση..την καταντια του δημου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το είπα εγώ κακώς πετάξαμε έξω τον Λογοθέτη. Έπρεπε να κάτσει και αυτός 3 τετραετίες.Δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα ακόμα.( Εκτός από εσας στην Περαχώρα ). Δεν ήταν τελικά αυτός ΑΣΧΕΤΟΣ εμείς που δεν τον ψηφίσαμε είμαστε.Ντροπή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.