Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Μπορούν οι επόμενοι 18 μήνες να αλλάξουν το προφίλ του Δημάρχου;

Τι κινήσεις θα κάνει;

Για να αλλάξει αυτό το προφίλ του, που όπως και να το κάνουμε είναι βαρύ και ασήκωτο για αυτόν. Μπορεί η αντιπολίτευση να επιτίθεται ασταμάτητα σε αυτή την " Νέα Δημοτική αρχή " που κυβερνά τον Δήμο μας, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνά πως...
και στις μέρες της τα ίδια είχε επικαλεστεί για να διεκδικήσει την εξουσία και πάλι.
Το πρώτο είναι πως θα στηριχτεί στην οικονομική κρίση, λεφτά δεν υπάρχουν άρα και έργα δεν κάνουμε και ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο να ολοκληρώσουμε το έργο μας.
Τώρα ποιο έργο, αυτό είναι άλλο θέμα.
Στέρεψαν και οι προσλήψεις και στο Δημόσιο για να βάλουμε και κανέναν ψηφοφόρο, πτωχεύει και η ΔΑΕΤ για να δικαιολογήσουμε και καμία έξτρα δαπάνη, έκλεισε και την κάνουλα το Casino, έ...τι άλλο να γίνει σε αυτή την πόλη;
Γιατί άμα βάλεις πως και κανένας δεν πληρώνει τα δημοτικά τέλη εκτός από τους απλούς δημότες στην ΔΕΗ, οι υπόλοιποι ζούνε εις βάρους του Δήμου.
Και που να τους κουνήσει και κανείς, πολιτικό κόστος είναι αυτό.
Και το ξέρει και ο ίδιος όπως και ότι ουσιαστικά είναι το τρίτο κόμμα στις εκλογές και πως βγήκε μόνο επειδή κονταροχτυπήθηκαν οι πρώτοι. Και ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο να ξαναγίνει και πάλι.
Βλέπετε μυαλό αυτοί έβαλαν, φαίνεται και στα δημοτικά συμβούλια, ο Δήμαρχος δεν έβαλε τελικά, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Και ναι, είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό και ξέρετε γιατί; Γιατί απλά εκτός των άλλων έχει και εσωτερικό πρόβλημα. Πολλοί είναι αυτοί που πριονίζουν την καρέκλα του από τους συμβούλους του, πολλά είναι τα παπαγαλάκια - υπαλλήλους του Δήμου, που του αλλοιώνουν την εικόνα του στους υπολοίπους για προσωπικό τους όφελος βέβαια και μόνο.
Τι λοιπόν προλαβαίνει να αλλάξει τους επόμενους μήνες κανείς δεν ξέρει και δεν γνωρίζω αν και ο ίδιος ξέρει.
Εκτός και αν δεν θέλει ή κουράστηκε. 
Γιατί τελικά το σύνθημά του " με τους πολίτες μπροστά " δεν έπεισε κανέναν ότι τελικά το εννοεί και αυτό ίσως του στοιχίσει.
Γιατί μπορεί να πάνε όλα στραβά σε αυτόν τον τόπο, υπάρχει όμως και η ανθρωπιά και το φιλότιμο κάτι που απουσιάζει εντελώς από την σημερινή δημοτική αρχή της έπαρσης και της αλαζονείας.
Ο καιρός θα δείξει και η ιστορία θα γράψει.!!!

1 σχόλιο:

  1. το βιβλίο της ιστορίας; χαχαχα κενες σελιδες θα εχει στην θητεία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.