Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Η Σπατάλη δεν έχει όρια στο Λουτράκι.

Να περιοριστούν οι σπατάλες.

Ένα σύνθημα που έχει γίνει μόδα στον προεκλογικό αγώνα από όλα σχεδόν τα κόμματα. Τι γίνεται όμως και στο Λουτράκι; Γίνεται σπατάλη των χρημάτων σε ανούσια πράγματα;
Και όμως ναι.!!!....
Και μιλάμε για πολλά εκατομμύρια που χάνονται γιατί κάποιοι είναι τελικά ποιο έξυπνοι από κάποιους άλλους. Και που πότε δεν ελέγχονται από κανέναν. Και παρά την κρίση κάποιοι εξακολουθούν να λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα. Τα λεφτά μας δηλαδή.
Έργα και αποζημιώσεις οικοπέδων χωρίς κανένα αντίκρισμα. Απολύτως.
Ένα υδροθεραπευτήριο που κόστισε ένα σωρό λεφτά και που μπαίνει και καθημερινά μέσα.Πόσες αποζημιώσεις έδωσαν και εξακολουθούν και δίνουν στους πρώην ιδιοκτήτες; Αν σας πω θα τρελαθείτε!!! 
Ένα κολυμβητήριο άχρηστο που το έδωσαν και το δουλεύει κάποιος ιδιώτης και το όφελος του Δήμου ποιο είναι; Τίποτα.!!! Λεφτά με το τσουβάλι έφυγαν για να γίνει και κάποιοι φόρτωσαν γερά τις τσέπες τους.
Δρόμος στην Περαχώρα προς Βουλιαγμένη εκεί θα δείτε τι λεφτά θα φύγουν και γιατί να γίνει δηλαδή σε τέτοια οικονομική κρίση επάνω; Χρήματα για ξόδεμα χωρίς λόγο.
Πνευματικό κέντρο στην Περαχώρα. Γιατί; Τι χρησιμότητα έχει να γίνει κάτι τέτοιο στην Περαχώρα;
Καμία απολύτως...απλά έχουμε λεφτά και χαλάμε έτσι για πλάκα.
Σαν δεν ντρεπόσαστε λιγάκι που βγαίνετε και λέτε πως δεν υπάρχουν λεφτά στο ταμείο του Δήμου και εσείς τα χαλάτε χωρίς λόγο.
Και μη βγει κανένας από την Δημοτική αρχή και με διαψεύσει γιατί θα πω και άλλα που δεν συμφέρει και κάποιους.
Αυτά για να δείτε ότι η σπατάλη ζει και βασιλεύει ακόμα και στην πόλη μας το Λουτράκι όσο και αν μερικοί προσπαθούν να τα κουκουλώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.