Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Ο Απολογισμός των ημερών του Πάσχα.

Μετά από τις 4 ημέρες απουσίας μας.

Κάτι γιαούρτια πέσανε κάποιοι μπήκαν στην φυλακή, το Λουτράκι ξαναγέμισε κόσμο παρά τα παράπονα μερικών, με σύμμαχο πάντως τον καιρό. Και ενώ..

βρισκόμαστε σχεδόν σε προεκλογική περίοδο τίποτα δεν θυμίζει το σκηνικό παλαιότερων χρόνων. Και φαντάζομαι πως έτσι θα κυλήσει όλη αυτή η κατάσταση μέχρι τέλους.
Τώρα αν έπεσε και κανένα γιαουρτάκι στον μπουμπούκο που τα 'θελε έτσι και αλλιώς δεν έχει και τόση σημασία, σημασία έχει μόνο ότι κρυβόταν πίσω από την Ευγενία για να μην του πέσει τίποτα στην μούρη.
Είμαστε σε άλλη εποχή, τέρμα τα ακριβά εστιατόρια για τους πολιτικούς μας, τώρα σε καφεζαχαροπλαστεία της γειτονιάς και πολύ είναι, γιατί ο κίνδυνος γιαουρτώματος παραμονεύει και μάλιστα για όλους.
Ά...είχαμε και την φυλάκιση του Άκη, ναι...ναι, και μάλιστα στο ίδιο super κελί με τον γνωστό μοναχό που προφυλακίστηκε για κάτι μίζες με κάτι υποβρύχια. Αν είναι δυνατόν, μίζα ο Άκης. Πλάκα θα έχει να δώσει και άλλους αλλά μην ξεγελιέστε τίποτα δεν θα γίνει γιατί απλά είναι πολλοί μπλεγμένοι στο κύκλωμα και δεν συμφέρει κανέναν. Στάχτη στα μάτια μας απλά λόγω των προσεχών εκλογών και ένα ωραίο πρωί θα αποφυλακιστεί σαν τον Εφραίμ γιατί δεν θα υπάρχει κατηγορητήριο.
Στα δικά μας τώρα.
Το Λουτράκι γέμισε και γέμισε για τα καλά. Δεν ξέρουμε τι εισπράξεις κάνανε τα μαγαζιά πάντως ο κόσμος στην παραλία θύμισε καλοκαίρι.
Η παρουσία βέβαια των πλανόδιων ήταν έντονη μια και κανένας όπως είχαμε προαναγγείλει δεν είχε φροντίσει να τους περιορίσει τουλάχιστον.
Παράπονα είχαμε σχετικά με φώτα της εισόδου της πόλης που έμεναν σβηστά για πολλές ώρες. Σαν να το κάνανε επίτηδες με τα τόσα αυτοκίνητα που μπήκαν την περίοδο του Πάσχα στο Λουτράκι.
Επίσης την Μεγάλη Παρασκευή κανείς δεν φρόντισε να υπήρχε ένα μικρόφωνο στην πλατεία με την περιφορά των επιταφίων και ακούστηκαν πολλά παράπονα γιατί απλά κανείς δεν άκουσε τίποτα.
Μάλλον δεν υπήρχαν λεφτά για μικροφωνική και την βγάλαμε ποιο ρομαντικά λόγω της ημέρας.
Κάτι άλλο δεν έπεσε στην αντιλήψή μας. Προσπερνάμε το ευχάριστο διάλειμμα του Πάσχα και πηγαίνουμε ολοταχώς για το καλοκαίρι με μια στάση για εκλογές έτσι για να έχουμε και ένα σασπένς για την συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.