Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Μήνυμα αναγνώστη: Ποια ιδεολογία και πράσινα άλογα


Τι να περιμένει κανείς από τους προβεβλημένους γιάπηδες βουλευτές που έχουν όλα τα κόμματα. Έχουν μπερδέψει τις επιχειρήσεις με τα κόμματα. Με την πρώτη ευκαιρία... 
τα παρατάνε και πάνε όπου τους δίνουν καλύτερο πακέτο αποδοχών. Τα χρήματα να είναι καλά και όσο για την ιδεολογία ποιος νοιάζεται, φτιάχνουν μιαν άλλη, άλλωστε τι γιάπηδες είναι. 

Βλέπουν τα κόμματα σαν μέσο ανάδειξης και προώθησης των προσωπικών τους φιλοδοξιών, δεν υπολογίζουν και δεν μένουν πιστοί σε τίποτα. Ο λαός ας πάει να πνιγεί. Άλλοι καιροί. 

Πάνε οι παλιοί αγωνιστές που φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν και εκτελέστηκαν για τις ιδεολογίες τους. Οι σημερινοί γιάπηδες των κομμάτων γίνονται ριψάσπιδες στο παραμικρό εμπόδιο. Είναι γιαλαντζί μαχητές όχι στα βουνά αλλά στα τηλεοπτικά πάνελ όπου ξελαρυγγίζονται καθημερινά υπερασπιζόμενοι τα ιερά και όσια της φυλής. Δεν ανέχονται να μείνουν στην απέξω ούτε και προσωρινά και δίνουν γη και ύδωρ για να βρουν τρύπα να χωθούν. 

Και όλοι αυτοί ζητούν τώρα την ψήφο μας. Από μας εξαρτάται αν θα εμπιστευτούμε το μέλλον μας σ’ αυτούς τους μαχητές του γλυκού νερού που με τόση ευκολία είναι έτοιμοι να προδώσουν και την ίδια τους τη μάνα.

Αναγνώστης
tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.