Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Που βρίσκεται η αντιπολίτευση στον Δήμο μας;

Τα blog έχουν αναλάβει τελικά αυτόν τον ρόλο;
Έχουμε πει πολλές φορές ότι τελικά ο ρόλος των blog στον τόπο μας είναι πολύ σημαντικός αντιπολιτευτικά μετά από την απούσα τον τελευταίο καιρό αντιπολίτευση. Και αυτό...
αφορά όλα τα κόμματα και όχι μόνο τους εικονιζόμενους.
Επώνυμα και ανώνυμα blog παίρνουν θέση για τα πολιτικά δρώμενα της περιοχής και μερικές φορές βγαίνουν λαβράκια που εκθέτουν κόσμο κοσμάκη αλλά φαίνεται πως σε κανέναν δεν ιδρώνει το αυτάκι του.
Το να ασχολούνται με τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά στα δημοτικά συμβούλια αποτελεί πλέον κατεστημένο και κανένας δεν ασχολείται με τα ποιο ουσιώδη προβλήματα του τόπου.
Και βέβαια η παρουσία της κάμερας κάνει περισσότερη ζημιά, αφού όποιος ανεβαίνει στο βήμα ασχολείται με το πως θα ανεβάσει το ατομικό του προφίλ. 
Και ενώ ο σημερινός δήμαρχος φαίνεται πως έχει χάσει την μπάλα αντί να πάρει δραστικά μέτρα για να ξεφύγει της κατάστασης ασχολείται με τι λένε τα blog και πράττει ανάλογα.
Και αντί αυτόν τον ρόλο να το παίξει η αντιπολίτευση μένει μακριά από το πολιτικό τοπίο μέχρι να έρθει η ώρα να μας ζητήσουν την ψήφο μας.
Για την κατάντια του Δήμου φταίνε και αυτοί και όχι μόνο η δημοτική αρχή και όσο το καταλάβουν σύντομα, τότε ίσως προλάβουμε να αφήσουμε κάτι ακόμα όρθιο στο Λουτράκι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.