Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Γιατί τόσο πανικός με την Χρυσή Αυγή;

Μια δημοσίευση ήταν αρκετή για να καταλάβουμε πόσο φιλέλληνες  ήμαστε τελικά;

Πανικός λοιπόν έγινε από μια ανάρτησή μας η οποία αναμεταδόθηκε και από γειτονικό Blog και προκάλεσε πλήθος σχολίων κυρίως υβριστικών προς εμάς, τα οποία βέβαια διαγράφηκαν απευθείας. Το ερώτημα μας είναι...
Γιατί τόσο πανικός με την Χρυσή Αυγή στο Λουτράκι;
Γιατί κάτι ψευτοαριστεροί και σοσιαλιστές και κάτι κινήματα αντιφασιστικά βγήκαν και κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις κατά της βίας, και καλά, αλλά λύση όπως πάντα δεν δίνουν.
Την επιχείρηση " Ξένιος Ζεύς" την ξέρουν; Είδατε πως " καθάρισε" το κέντρο της Αθήνας μέσα σε 48 ώρες; Η Χρυσή Αυγή το οργάνωσε; Όχι, απλά η αστυνομία. Αλλά με τον φόβο ότι θα παρέμβει ο "φασισμός" έπραξε αυτό που έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό.
Έτσι λοιπόν είναι και εδώ, με τον φόβο μην παρέμβει η Χρυσή Αυγή, η δημοτική αρχή, θα κάνει ένα πέρασμα από την παραλία να μας ρίξει λίγο στάχτη στα μάτια.
Όσο για αυτούς ( έχουν πλάκα τελικά ) τους παραδοσιακούς αριστερούς που είναι μέσα στην αντίδραση, που είναι αντιρατσιστές, κυνηγούν τις ανεμογεννήτριες και κάνουν " αγώνα " ενάντια στο κεφάλαιο, ας μας πουν τι έχουν κάνει ακριβώς στο Λουτράκι γιατί δεν θυμάμαι;
Και για αυτούς τους ψευτοφιλέλληνες που το διατυμπανούν όπου βρεθούν μην κρύβονται πίσω από τις αριστερές πεποιθήσεις τους, όταν τους έχει ανάγκη η πατρίδα.
Και αν έρθει τελικά και κύριος Μπούκουρας στο Λουτράκι οι πρώτοι θα είναι που θα εξαφανιστούν.
Έτσι είναι!
Γιατί έχουμε καταντήσει όταν αγαπάμε την πατρίδα μας, την πόλη μας και την γειτονιά μας τελικά να μας λένε χρυσαυγίτες.
Ας είναι, δεν θα τους χαλάσουμε το χατήρι.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.