Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Πόλεμος ενάντια στον Δήμαρχο από επιχειρηματία της περιοχής.

Η πρώτη λάσπη έπεσε,

για το αν έχει ή δεν έχει ο Δήμος λεφτά.
Άμεση απάντηση από την Δημοτική αρχή και...

το πανηγύρι συνεχίζεται.
Βλέπετε όταν δεν κάνουμε τα χατήρια των επιχειρηματιών που τυγχάνουν να έχουν και κάποια ΜΜΕ μαζί τους βγάζουν δηλητήριο.
Αυτά για να ξέρετε ότι δεν τρώμε κουτόχορτο κύριε επιχειρηματία που μπορεί άμεσα να μην φαίνεστε  αλλά δυστυχώς η φήμη σας οργιάζει στο Λουτράκι.
Και κάτι άλλο, με δηλώσεις τέτοιου τύπου δεν κάνετε τον Δήμαρχο ρεζίλι αλλά την πόλη ολόκληρη στην οποία ζείτε και εσείς ο ίδιος.
Αυτά για την ώρα και θα επιστρέψουμε.!!!

2 σχόλια:

 1. Ρε τυχάρπαστοι, από κει που φτύνατε και βρίζατε τον Κώτση, ξαφνικά τον γλύφετε? Δεν καταλαβένετε ότι έχετε γίνει ρόμπα? Αλλά γιαυτό είσαστε κάτω και από τον τελευταίο σε δημοτικότητα, γιατί είσαστε κολοτούμπες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φίλε μου δεν μπορώ να καταλάβω πως από αυτή την ανάρτηση καταλαβαίνεις ότι γλύφουμε τον Δήμαρχο.Ο σκοπός της ανάρτησης δεν ήταν αυτός,αλλά με το ύφος του σχολίου σου καταλαβαίνω ότι κάτι άλλο μάλλον έχεις στο μυαλό σου.
  Είμαστε αντικειμενικοί και πολλές μα πάρα πολλές φορές τα έχουμε βάλει με τον Δήμαρχο αλλά και με τους αντιδημάρχους όταν βλέπουμε αδικία.
  Αρκετές φορές όμως χειροκροτήσαμε τις καλές προσπάθειες τους.
  Και τα έχει ακούσει και θα τα ακούσει και ο Γκιώνης και ο Παύλου και ο Πετρίτσης και οποιοσδήποτε άλλος προσβάλει με τις κινήσεις τον τόπο μας.
  Και κάτι άλλο ποιος σου είπε ότι ενδιαφερόμαστε για δημοτικότητες και επισκεψιμότητες στο NewLoutraki; Ο ρόλος μας είναι άλλος.
  Δεν πουλάμε διαφημίσεις, γιατί της χαρίζουμε δωρεάν στο blog.
  Δεν βγάζουμε λεφτά και ούτε χαιδεύουμε αυτιά για να γεμίσουμε τις τσέπες μας.
  Τελευταίοι θέλουμε να είμαστε για να ελέγχουμε κάτω από την ανωνυμία μας τα πάντα για το καλό του δημότη.
  Όσο για κολοτούμπες ψάξε καλύτερα στον κύκλο σου. Υπάρχουν πολλοί εκεί.
  Καλή σου μέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια των αναγνωστών μας δεν αφορούν πάντα την προσωπική μας θέση.